Referensuppdrag

Signed by Executive Broker


Företagets kompetensbehov och kultur möter konsultens erfarenhet, drivkraft och inte minst framtida potential och ambition.

Partners

Aspia
Bambuser AB
Electrolux
If Skadeförsäkring AB
Lantmännen
LeasePlan Sverige AB
Open Solution
Schneider Electric AB
Siemens Financial Services AB
Unibail-Rodamco

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta interimsuppdrag

Sagt om Head Agent

Jag har haft väldigt bra upplevelser av att jobba med Head Agent under rekryteringsprocesserna jag ansvarat för. De är genuint intresserade, ställer många följdfrågor, lägger mycket tid på kandidatpresentation och är väldigt raka, proffsiga och lätta att ha att göra med. Full pott!
- Caroline Roth, Tidigare Group CMO på GANT
Head Agent har varit en utmärkt partner till oss i våra rekryteringsprocesser. Genom stor förståelse för vår kultur, samt genom att snabbt anpassa sig till vårt flexibla sätt att rekrytera, har Head Agent levererat toppkandidater i samtliga samarbeten med hög effektivitet och stor träffsäkerhet.
- Mathias Timell, Talent Acquisition Delivery Lead på Klarna
Utan Head Agents hjälp hade vi inte fått tillgång till så här pass relevanta och inspirerande personer så snabbt och smidigt till vår styrelse. Head Agent har varit ovärderliga i arbetet att identifiera vilka erfarenheter som verkligen kan bidra till vår fortsatta tillväxt. Jag gillar deras moderna approach och fokus på vem som kan skapa värde och bidra till just vår affär snarare än vem som har flest års erfarenhet av styrelsearbete.
- Philip Haglund, CEO på Veckopengen / G!Mi

And the Gasell goes to...

Head Agent Group. Det är ofint att skryta, vi vet, men bakom DI Gasell-utmärkelserna ligger passionen att förändra en bransch och mycket hårt arbete. Thank you!

Mentions i media

Skrivet om och av Head Agent Group i olika kanaler. Och när det skrivits om nåt fantastiskt som en Perfect Match har gjort.