Om Executive Broker

Matchar ett företags behov med relevant Interim Manager

Det pratas om Gig-ekonomin. Att tillfälligt gå in i ett uppdrag med en tydlig uppgift och möjligheten att göra stor skillnad på kort tid. Drömmen om guldklockan för lång och trogen tjänst känns allt längre bort ifrån dagens verklighet. Oavsett om du frågar arbetsgivarna eller arbetstagarna.
I en värld där det snurrar allt fortare har allt fler företag insett fördelen med att snabbt kunna kompetensväxla utifrån företagets specifika behov, just nu. Samtidigt är det alltfler som väljer att gå ifrån traditionell anställning och istället starta egen konsultverksamhet. Det är här Executive Broker kommer in i bilden. Vi för samman företagens behov av specifik kompetens med konsulter med operativ erfarenhet inom önskat område. En perfekt tillfällig match. Så länge båda parter behöver varandra.

Interim Managers och specialister med operativ erfarenhet inom:

General Management
Finance
Human Resource
Marketing / Communication
Digital / IT
Supply Chain / Procurement

Vilka är vi på Executive Broker?

Vi är drivna och kunskapstörstiga personer som älskar att överträffa förväntningar. Vi brinner för att skapa värde genom att identifiera den optimala matchningen mellan ett företags behov av kompetens, dess kultur och en persons tidigare erfarenhet, personlighet och drivkrafter. För att lyckas krävs att vi etablerar en nära relation, präglad av ömsesidigt förtroende, med båda parter. The Perfect Match Makers.

Search översatt till Interim

Executive Broker en del av Head Agent Group.

På Head Agent har vi många års erfarenhet av att genom Executive Search hitta rätt kompetens och personlighet för en specifik tjänst. Trenden på arbetsmarknaden har tydligt visat att efterfrågan ökat på en motsvarande samarbetspartner när behovet är tillfälligt istället för permanent. Då föddes Executive Broker som en kompletterande tjänst. Här får du det bästa av två världar. Gedigen erfarenhet och ett stort upparbetat nätverk förpackat i ett snabbfotat och framåtlutat format.

Lite kort historik

2010 grundades Head Agent av Susanna och Kristina. Fast beslutna att de både skulle och kunde göra skillnad i searchbranschen. Sen började det ta fart. Genom inspiration från framgångsrika bolag utanför den egna branschen och modet att agera annorlunda är idag Head Agent en etablerad spelare inom Executive Search.

Head Agent gjorde tidigt viktiga val. Anställa personer med operativ erfarenhet inom vår nisch samt högsta fokus på kvalitet i leveransen. Med oss har vi också haft en grundförståelse för att den som är kandidat idag kan vara din kund imorgon och att alla relationer är lika viktiga. Och bete oss därefter. Det är verkligen inte raketforskning, men det har belönats sig med Gasell-utmärkelse 4 år i rad.

2017 är det återigen tid att bryta ny mark på arbetsmarknaden. Nya behov och ny teknik skapar efterfrågan kring kompletterande tjänsteutbud. Resultatet är två nya företag under Head Agents vingar och nu är det en koncern. Executive Broker är som du förstår det ena nya affärsinitiativet och det andra bolaget heter irecommend.

And the Gasell goes to...

Head Agent Group. Det är ofint att skryta, vi vet, men bakom DI Gasell-utmärkelserna ligger passionen att förändra en bransch och mycket hårt arbete. Thank you!

Vänligen kontakta mig

Tid är pengar och jag varken hinner, orkar eller vill läsa en massa om Executive Broker. Hör av er till mig istället!

Följ oss i sociala medier.
Map Image

Kungsgatan 28

Executive Broker sitter tillsammans med Head Agent på tredje våningen. Varmt välkommen!

Vägbeskrivning.
Ring om du inte hittar. 08 - 515 140 48