För kund

Utmärkande för Executive Broker är vår genuina passion och kompetens att hitta den perfekta matchen, både för dig som kund och våra interimskonsulter. Framgångsfaktorerna som ligger till grund för ett ömsesidigt värdeskapande är desamma oavsett om det handlar om en tillfällig eller mer långsiktig lösning. För att möjliggöra en bra matchning krävs ett personligt, långsiktigt och respektfullt förhållningssätt till alla de människor vi möter. Varje personligt möte är därför lika viktigt för oss. Oavsett om det handlar om behovet av en interimskonsult eller ett nytt spännande uppdrag. Executive Broker har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som skapar tillväxt inom sin profession. Vi söker aktivt upp och har en kontinuerlig dialog med de mest attraktiva och framgångsrika konsulterna för att hitta just din perfekta match.

Är du i behov av kompetens i din organsation?

Vi jobbar efter en tydlig process men är alltid flexibla och tillgängliga utifrån uppdragsgivarens behov. Vi har kontinuerlig kontakt med våra interimskonsulter men nöjer oss inte där utan adderar alltid search när det behövs. Vi levererar 2-3 tillgängliga kandidater inom en vecka, ofta bara på ett par dygn. Och det kostar dig som kund ingenting förrän du har bestämt dig för att anlita en av våra Interim managers eller specialister.

Kontakta oss
När är en interimslösning ett bra alternativ?

Traditionellt har det vanligaste tillfället att använda sig av en interimslösning varit i samband med en föräldraledighet eller sjukskrivning. Det behovet kvarstår såklart. Idag har dock allt fler bolag insett värdet av en interim manager vid betydligt fler tillfällen så, dessutom med ett större syfte än att "bara" hålla arbetet flytande.

Läs mer här om när en interimslösning kan vara ett bra alternativ.

Läs mer
Tack för en mycket bra och smidig process! Victoria och Executive Broker var snabba och flexibla. Jag är imponerad av förmågan att hitta kandidater av så hög kvalitet och med så mycket relevant erfarenhet på så kort tid. Victoria har också varit ett värdefullt bollplank för oss kring hur vi ska rekrytera framåt. Vi kommer att fortsätta anlita Victoria och Executive Broker framöver. ”
- Petra von Rohr, CEO på BioCool
Executive Broker och Victoria var superprofessionella genom processen. Nästan på nolltid hade de hittat en superstjärna som under en föräldraledighet kunde ta ansvar för vårt finance-team.”
- Niclas Sandin, CEO på BookBeat