Executive Broker
Varmt välkommen att höra av dig till oss.

08-515 140 48
kontakt@executivebroker.se

Letar du efter en specifik person.

Victoria Gillberg
CEO / Interim Broker

Victoria har flera års erfarenhet inom detaljhandel bl a som inköpare för Åhléns. Hon har även arbetat inom media och var bl a projektledare för uppstarten av Axess TV. Senast kommer hon från TV-formatutvecklingsbolaget Elk Format där hon arbetade med utveckling och internationell försäljning med ansvar för Tyskland, Ryssland och Östeuropa. Utbildning: Kandidatexamen i Företagsekonomi från Stockholms Universitet.

Telefon:
+46 703 00 61 50

Mail:
victoria@executivebroker.se

Leo Sjökvist
Interim Broker

Leo har flerårig erfarenhet av sälj, projektledning, event och produktlansering inom retail-, medie- och telekombranschen. Han har även erfarenhet av ideellt verksamhet, bland annat kår- och nationsaktivitet, från hans sex år på Uppsala universitet. Utbildning: Kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning mot juridik och lingvistik från Uppsala universitet. Master i management, kommunikation och IT från Uppsala universitet.

Telefon:
+46 763 13 94 61

Mail:
leo@executivebroker.se

Andrea Strand
Marketing Manager

Andrea har mångårig erfarenhet av marknadsföring inom FMCG. Hon har bland annat arbetat övergripande med portfölj-, kommunikation-, och varumärkesstrategi inom hudvårdssektorn. Andrea har även flera års erfarenhet ifrån mediabranschen. Senast kommer Andrea från ACO HUD där hon ansvarade för det största varumärket i portföljen. Utbildning: Magisterexamen i Marknadsföring och Organisation/ledning.

Telefon:
+46 763 07 38 11

Mail:
andrea@executivebroker.se

Sophia Brown
Head of Office

Sophia har tidigare erfarenhet från servicebranschen. Hon har jobbat på Hotell och Restaurang som Hovmästare bland annat på ett av Norges mest väl kända hotell, där hon hade ansvar för service och olika HR processer. Utbildning: Samhällsvetenskap med inriktning samhällsplanering vid Newcastle University och Lunds Universitet.

Telefon:
+46 760 00 11 50

Mail:
sophia.brown@headagent.se

Susanna Liljestam Heigard
Founding Partner

Susanna har i tio års tid arbetat på ledande befattningar i rekryteringsbranschen. Senast var Susanna vice VD på Nova Pro efter att ha arbetat som VD på Nova 100 Danmark, en satsning hon också var med och grundade. Susanna började sin karriär som trainee på HP och har även hunnit med några år på SEB. Utbildning: Magisterexamen i internationell ekonomi påbyggd med psykologi.

Telefon:
+46 704 82 82 91

Mail:
susanna.liljestam@headagent.se

Kristina Bågstam Blom
Founding Partner

Kristina har i tio års tid jobbat på ledande befattningar inom HR och rekrytering. Hon har bland annat jobbat som HR-chef i sju år inom läkemedel- och industribranschen på bland annat Orion Pharma och DCM. Senast kommer Kristina från Nova Networks där hon ansvarade över rekryteringsverksamheten. Utbildning: Magisterexamen i Sociologi och Organisationskunskap.

Telefon:
+46 704 45 92 92

Mail:
kristina.bagstam-blom@headagent.se

Executive Broker
Varmt välkommen att höra av dig till oss.
Bli en del av vårt nätverk

Vänligen kontakta mig

Vad roligt att du vill höra ifrån oss. Maila oss dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort. Allt gott!

Map Image

Kungsgatan 28

Executive Broker sitter tillsammans med Head Agent på tredje våningen. Varmt välkommen!

Vägbeskrivning
Ring om du inte hittar. 08 - 515 140 48