Utmana en bransch.

Arbeta inom Head Agent Group.

Head Agent Group är en snabbväxande och framgångsrik företagsfamilj som består av separat företag med kompletterande tjänster. Det gemensamma är att det handlar om att optimera möjligheten att matcha ett företags behov med relevant kompetens. Idag består familjen av tre bolag som arbetar i nära samarbete med varandra - Head Agent, Executive Broker och irecommend.
Hos oss är det din ambition och resultatet av ditt arbete, din prestation, som styr dina möjligheter till utveckling. Inom Head Agent Group är vi ett gäng kompetenta och drivna personer med den gemensamma drivkraften att göra skillnad. Vår passion är att hitta den perfekta matchen i mötet mellan kundens behov av kompetens och kandidatens erfarenheter och drivkrafter. Var med oss i jakten på The Perfect Match. Oavsett om den är tillfällig eller permanent.

Karriär på Executive Broker

Vi är ett snabbväxande och ambitiöst konsultbolag med starka värderingar. På Executive Broker får du ett stort personligt utrymme inom ramen för den gemensamma passionen att skapa värde och göra skillnad. Perfect Match?

Just nu letar vi efter...

Våra värderingar.

Vi har en överordnad värdering som genomsyrar vår attityd till omvärlden och hur vi agerar. På Head Agent Group ser vi nämligen varje relation som en kärleksrelation. Bildligt talat, såklart. Liknelsen betyder för oss att vi vill skapa långsiktiga, nära och betydelsefulla relationer med alla personer vi möter. Varje dag. För att lyckas skapa en värdeskapande relation behöver vi ständigt sträva mot att vara den ideala kärlekspartnern. Den partner som du vill fortsätta ha en relation med.

Välkommen till oss.

Det är inte utan stolthet i rösten vi berättar att vi sitter i superfina lokaler på Kungsgatan 28. Det kan inte bli mera centralt. Delar av lokalen är faktiskt i det Norra Kungstornet. Det är en avslappnad och fin atmosfär där det är lätt att känna sig hemma. Vi brukar faktiskt säga "Välkommen hem till oss på Head Agent", för det är precis så det känns!

And the Gasell goes to...

Head Agent Group. Det är ofint att skryta, vi vet, men bakom DI Gasell-utmärkelserna ligger passionen att förändra en bransch och mycket hårt arbete. Thank you!