Head Agent Group

En företagsfamilj med kompletterande tjänster

Executive Broker tillhör Head Agent Group. Inom gruppen har vi olika tillvägagångssätt att hitta rätt kompetens till din organisation. Samtliga bolag har samma grundare och vi har ett mycket nära samarbete med varandra. Alltid med fokus på att vara den bästa partnern på marknaden. Oavsett om du är kund eller kandidat.
Inom Head Agent Group har vi ständigt örat ut mot marknaden för att snappa upp nya behov och de senaste trenderna. Men, eftersom vi arbetar med att hitta rätt kompetens dagligen, kan ju de allra bästa idéerna även komma från de anställda i vår egen organisation. Därför vi lyssnar inåt också. För att fånga upp goda idéer är vi öppna och lyhörda för nya tankar, oavsett var de kommer ifrån.

Head Agent Groups kärnverksamhet är att sammanföra två parter som kan skapa värde för varandra. The Perfect Match Makers. Det kommer alltid vara vår stora passion, men i takt med att arbetsmarknaden förändras så behöver vi också göra det. Skillnaden är hur vi hittar den perfekta matchen och hur långsiktig den är.

Head Agent - Executive Search

Head Agent tillsätter chefer och nyckelpersoner inom Marknad, Försäljning och Affärsutveckling. Vi har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som skapar tillväxt. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna för att hitta just din Perfect Match. För att lyckas krävs ett personligt, långsiktigt och respektfullt förhållningssätt till alla människor vi möter och därför är varje möte för oss lika viktigt. Ibland handlar det om behovet av en ny medarbetare och ibland ett steg vidare i karriären.

Head Agent.se

And the Gasell goes to...

Head Agent Group. Det är ofint att skryta, vi vet, men bakom DI Gasell-utmärkelserna ligger passionen att förändra en bransch och mycket hårt arbete. Thank you!

Executive Broker - Interim Management

På Head Agent har vi genom åren fått frågan om vi även kan hjälpa till med tillfälliga lösningar. Och ibland har vi gjort det. Nu har vi tagit steget fullt ut och skapat dotterbolaget Executive Broker som enbart fokuserar på Interim Management av chefer och specialister. En tillfällig Perfect Match.

Mer om Executive Broker

irecommend - Employee Referrals

Det är ingen nyhet att digitala verktyg har letat sig in i alla verksamheter och funktioner. Det gäller även inom HR. Vi har skapat tekniken som gör tipsandet av nya medarbetare enklare, roligare och mer strukturerat. För vilka är bättre tipsare än de som redan arbetar på ditt företag? Vår egenutvecklade digitala lösning gör det enkelt och roligt att tipsa om personer i sitt nätverk.

irecommend.se

Lite kort historik

2010 grundades Head Agent av Susanna och Kristina. Fast beslutna att de både skulle och kunde göra skillnad i searchbranschen. Sen började det ta fart. Genom inspiration från framgångsrika bolag utanför den egna branschen och modet att agera annorlunda är idag Head Agent en etablerad spelare inom Executive Search.

Head Agent gjorde tidigt viktiga val. Anställa personer med operativ erfarenhet inom vår nisch samt högsta fokus på kvalitet i leveransen. Med oss har vi också haft en grundförståelse för att den som är kandidat idag kan vara din kund imorgon och att alla relationer är lika viktiga. Och bete oss därefter. Det är verkligen inte raketforskning, men det har belönats sig med Gasell-utmärkelse 4 år i rad.

2017 är det återigen tid att bryta ny mark på arbetsmarknaden. Nya behov och ny teknik skapar efterfrågan kring kompletterande tjänsteutbud. Resultatet är två nya företag under Head Agents vingar och nu är det en koncern. Executive Broker är som du förstår det ena nya affärsinitiativet och det andra bolaget heter irecommend.

Sagt om Head Agent

Jag är imponerad över den systematik som HeadAgent har i sin rekryteringsprocess. Det är mycket som går på väl upparbetad rutin men det finns alltid möjlighet för flexibilitet och förändring. Processen ger mig som kund trygghet och tack vare att uppföljningsmöten etc bokas upp i tidigt skede sparar alla parter tid. De har vid flera tillfällen hittat kandidater i sitt nätverk som matchat Hemnet perfekt. En sak som är slående för mig är att det alltid är kul att träffa teamet bakom Head Agent och det är ju viktigt att ha kul på jobbet också!
- Sandra Olsson, Försäljningschef på Hemnet
I would like to thank Head Agent for their outstanding work! I really enjoyed working with you, and I was blown away with what candidates you found for us. Also, I’d like to compliment you on your very professional approach, your strong commitment that I felt all throughout the assignment, your ability to exactly identify who Rehband was looking for and who would fit into our team, and also about your general positive attitude which made working with you very enjoyable.
- Celine Flach, Global Head of Product and Marketing på Rehband
Head Agents kunskap om människor och förmåga att sortera fram digital kompetens var imponerade och ledde fram till två mycket skarpa rekryteringar som vi själva annars aldrig kunna identifiera.
- Patrick Danckwardt, Head of TV på Com Hem
Jag uppskattar verkligen att vår kontaktperson på Head Agent la mycket energi på att förstå vår målgrupp och dess beteendemönster och att de tittade bortom det vi specifikt rekryterade till. Jag gillar också Head Agents tillgänglighet, värme och professionalism!
- Haval van Drumpt, Tidigare CEO på Halebop
Head Agent presenterade en rekryteringsprocess som skiljde sig från övriga rekryteringsföretag i Sverige. Att leta upp kandidater tilltalade mig mycket så jag provade en rekryteringsomgång. Resultatet var över förväntan och samtliga kandidater var helt enligt mina förväntningar vilket gjorde processen snabbare. Idag är Head Agent min preferred partner.
- , Ekonomichef på H&M
På Valtech har vi under många år tagit extern hjälp för att rekrytera riktigt vassa Affärsutvecklare. Vi har samarbetat med flera olika företag, och i samarbetet med Head Agent känner vi att vi hittat rätt. Vi är väldigt nöjda med Head Agent som arbetar proaktivt, effektivt och träffsäkert. Head Agent gav sig inte förrän de nått i mål med uppdraget.
- Karl Fägersten, Sales & Marketing Director på Valtech