Konsult på Executive Broker

Varmt välkommen till vårt community

Utmärkande för Executive Broker är vår genuina passion och kompetens att hitta den perfekta matchen både för dig som konsult och våra uppdragsgivare. Framgångsfaktorerna som ligger till grund för ett ömsesidigt värdeskapande är desamma oavsett om det handlar om en tillfällig eller mer långsiktig lösning.
Executive Broker är systerbolag till Head Agent, som är en etablerad spelare inom Executive Search. Att vara interimskonsult hos oss innebär därmed tillgången till en stor och bred kundbas av spännande företag inom en rad olika branscher. Det ökar möjligheten för att hitta just din Perfect Match.

För att möjliggöra en bra matchning krävs ett personligt, långsiktigt och respektfullt förhållningssätt till alla de människor vi möter. Varje personligt möte är därför lika viktigt för oss. Oavsett om det handlar om behovet av en interimskonsult eller ett nytt spännande uppdrag.

Relevant konsultprofil för Executive Broker?

Vi förmedlar Interim Managers och specialister med operativ erfarenhet inom:

General Management
Finance
Human Resource
Marketing / Communication
Digital / IT
Supply Chain / Procurement

Har du erfarenhet inom en eller flera av dessa områden vill vi gärna träffas för att få en bild av hur vi kan skapa värde för varandra.

Kontakta oss

Arbeta som interimskonsult

Drivs du av att komma in i bolag och skapa förändring? Vill du skapa tillväxt och utveckla strategier som får andra att trilla av stolen? Hur sätter jag upp mitt egna bolag? Hur skapar jag balans i livet? Som konsult kan du styra över din egen tid och en valmöjlighet vart du vill skapa värde. Executive Broker guidar dig till hur du lyckas bäst. Hör av dig så bollar vi gärna.

Kontakta oss

Bli en del av Executive Brokers Community

Varje dag får vi kontakt med nya interim managers och specialister som vill vara en del av vårt nätverk och självklart vill vi även få kontakt med dig. Varmt välkommen att lägga in din CV / Konsultprofil. Välkommen till Executive Broker.